Tillit

Follow

Att ha tillit till sin egen tro byggd på ens egen erfarenhet är inte alltid det lättaste. Idag kastades jag in i en centrifug av tvekan då jag läste en artikel  som till en början omkull kastade min egen tro. Jag kastades runt i tvivel över min egen förmåga, landade på yogamattan och släppte mina tankar ett tag för att frigöra min intuition. Jag hade precis börjat hitta rätt igen och tagit till mig artikeln och börjat se dess roll när jag fick syn på följande i Facebook flödet, delat av en gammal kurskamrat från USA

 

Jag tog det som ett budskap, hur flummigt det nu än låter, att jag ska fortsätta tro på min egen intuition och att det oftast krävs fler pusselbitar för att nå en helhet. Men att jag är en del av det pusslet, och att den biten också är viktig för att människor ska bli hela. Vi är komplexa varelser, det är ju det som är så spännande. Ha tillit, skapa grogrund för din egen förmåga, vi är alla pusselbitar i ett gigantiskt pussel.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lasse Dahl skriver:

    Lycka till med fin fina hemsida,
    För övrigt är loggan skitläcker!

    1. Kajsa63 skriver:

      Tack, den växer ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.