Reflektionstid

Semester är tid för reflektion vare sig man vill eller inte. I avkopplingen sker det och även det som man tidigare blundat för bubblar upp och gör sig påmint. Jag gillar som bekant när det bubblar, det ger mig kraft. Tyvärr ger inte allt som bubblar upp kraft utan tar. Våren har tröttat mig av olika skäl men också gett mig nya möjligheter, det är det som nu i vilan bubblar upp. En del val har jag gjort, det var ofrånkomligt för att kunna verka. Det blir nog en spännande höst men först är det är dags för vila, att hämta ny kraft. Att bara vara, i närvaron av de som gör en gott. Jag är lyckligt lottad, jag omges av härlig kraft.  Idag fikade jag med en gammal väninna som jag insåg saknats mig, och sen småpratade jag över lite gurksoppa med en annan kär väninna, de gav mig ny energi. Ta hand om dig och de du håller kär, men ge dig också tid för andhämtning och lite tid för reflektion.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.