SUPyoga

För några veckor sedan provade jag att vågsurfa, vilken härlig upplevelse, tycker det var rent meditativt  och medan mannen och dottern väljer att satsa på  Kite så har sonen och jag fastnat för vågsurfen. Så idag har jag för första gången provat att yoga på en SUPbräda i havet. Jag måste medge att jag var en gnutta skeptisk till VARFÖR jag skulle göra det på en bräda som flyter men jag måste erkänna att det var en meditativ upplevelse med vågorna kluckande under fötterna. Formen var mer Hatha och en del acroyoga, och det var skönt som kontrast till min egen kundalini. Hade nog trott att jag skulle spendera en del tid med att kravla upp på brädan efter att ha plumsat i men det var faktiskt bara ”Krigaren” som blev en utmaning. Här fick jag  välja att fokusera på balansen och det var nyttigt i sig. Just balansen kommer ju självklart i spel när man balanserar på något som flyter, även om vi ankrade brädan , och då jag för tillfället känner mig lite i obalans passade det ju bra att utmana mig själv att hitta tillbaka. Till er som funderar på att prova men inte vågat säger jag bara VÅGA, det är inte svårt och kom ihåg att i yogan släpper vi prestationen och gör det vi mäktar för stunden. Nedan en bild jag lånat från 102 sup & surf som håller i dessa kurser här i Åsa, de håller också i kurserna i vågsurf, SUP, hyr ut brädor m.m. Varför inte testa, det är med utmaningarna vi växer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.