Väcka något till liv

 

Alla bär på en enorm kreativ kraft inombords. Att locka fram den kraften är berikande på  ett själsligt och emotionellt plan. Häromdagen ledde jag en liten grupp människor i en workshop. De fick börja med yoga tagen ur kundalini traditionen, en kriya (set med yogaövningar) med syfte att släppa loss den kreativa kraften. Sen var det dags att skapa. De fick börja med att meditativt rita och sedan skapa grunden till sin tavla. Vi mediterade och skapade igen. Genom att kombinera kreativitet med yoga ges vi möjlighet att lättare försätta oss i ett flowtillstånd och på så vis skapa ur den kraft vi själva besitter.  Många gånger förvånas deltagarna av den kraft de besitter om de bara vågar släppa taget och att ha tillit. Processen tycker jag är viktigast och självklart de processer den sätter igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.