Utmaning

Jag älskar att utmana mig själv, visst är det med viss mått av skräck som jag kliver in först men kraften i att ha tagit sig över en puckel är fantastisk. Det kan röra sig om både fysiska och psykiska utmaningar. Den här morgonen utmanade jag mig själv fysiskt genom att utföra ett utmanande pass ur kundaliniyoga traditionen genom att inte ge upp när det var som mest motstånd i sinnet. Kraften och styrkan som infann sig efter passet var värd all möda och jag känner mig stark och redo att möta dagen. Igår utmanade jag mina söndagsyogisar lite grann, i alla fall en del av dom. Kanske i viss mån fysiskt då de istället för bara yin fick utföra en kriya ur kundaliniyoga traditionen, men framför allt psykiskt då de fick utföra saker som kanske kan kännas lite obekväma till en början.  Jag hoppas det gav dom kraft att ta sig över nya pucklar och att de nästa gång kan ge sig hän ännu mera. Livet är till för att upptäckas, att vara nyfiken på, om vi inte provar sånt som känns annorlunda så vet vi ju inte om det ger oss kraft eller inte. Allt passar inte alla vid samma tidpunkt eller liv för den delen, men vi kan alla prova…eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.