Skapande som avkoppling

Har alltid ambitionen att jag ska måla på semesterresan men det är inte ofta som jag får till det. Att kasta boll, sola o bada mm drar oftast det längsta stråt. Därför är det alltid skönt när man kastas in i att använda sin kreativitet. Carin och Urban hade en önskan att få sin logo, designad av Peter Mars på Kanon designbyrå i Kungsbacka http://kanondesign.se, uppmålad på deras mur hade jag hört så jag tog mig an uppdraget. Alltid skönt meditativt att få sätta tänderna i något skapande. Före avresan på vår rundtur förstorade jag upp logon och ritade upp logon med blyerts på muren. När jag kom tillbaka hade Urban skaffat färg så efter en heldag på stranden så gav jag mig i kast med det gröna.

Imorgon blir det den svarta delen och grönt en gång till. Men först blir det yoga på Kailash yoga studio med yoga master Lyndon Mason.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.