Borta bra men hemma….

Efter 18 dagar i flip-flops landade vi i ett betydligt kallare Sverige o bytte raskt flip-flopsen mot sneakers. Familjen tyckte det var härligt att vara hemma, barnen längtade efter sina kompisar och mannen behövde struktur. Som den Vata person jag är så hade jag precis landat i tempot.

Hittat till en underbar yogi som omväxling till min egen morgon Sadhana, kopplat ner och var redo att inta skuggan och skriva och teckna. Hade gärna velat fortsätta min tid iförd sarong och flip-flops en vecka till.

Men nu var det ju jag som bestämt datum för hemfärd…i morgon bär det av till Stockholm för att vara med på Vit tantra.

”Vit Tantra® görs i par som en gruppmeditation. Det går till så att man sitter mitt emot varandra och följer meditationsinstruktioner från en video med Yogi Bhajan – Mahan Tantric (Mästare i Vit Tantra). … De ursprungliga representanterna valdes ut bland de egna medarbetarna av Yogi Bhajan själv.” (3HO)

Så det är bara att gilla läget och anpassa mig till det gråa. På med jacka och varmare skor. Våren kommer så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.