Yoga energi

den

Efter att ha legat helt däckad ett par dagar i influensa, har rensat rejält efter torsdagens Kundaliniyoga, var det dags för kvällens yinyoga. Kämpade mig ner vid tretiden för att tillsammans med mina barn förbereda salen för kvällens pass. Vi lade ut mattor, kuddar och filtar, vi satte självklart också på värmefläkten så att det skulle bli varmt och gott. Under eftermiddagen föll så den ena efter den andra för den eviga förkylningen som härjar och kl 18 var vi bara en tapper liten skara på 6 personer som samlade oss för yinyoga. Så medan snön föll tung utanför fönstret njöt vi av värmen och energin i rummet för trots min nasala röst blev det ett härligt pass som gav energi och ny kraft, och utmanade. Vi fick av Pernilla på http://pauza.se/ lära oss att det finns en bra akupressur för bihålorna som består i att trycka upp tungan helt i gommen samtidigt som man trycker ett finger på tredje ögat(dvs mitt emellan ögonbrynen ungefär) i 20 sekunder åt gången med paus emellan. Så jag passade emellanåt på att just göra just det.  Tillsammans med energin i rummet verkar det ha gjort underverk för mig. Känner mig plötsligt stark i kroppen och andningen flödar fritt. Nu är jag redo för en ny vecka! Du som ännu inte provat yoga, kom o prova! Jag lovar dig ny kraft och energi! Och för dig som är nyfiken på akupressur, kontakta Pernilla på Pauza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.