Livets skiftningar

den

I fredags var jag på begravning med min familj. Det var min systers svärmors som gick bort för en tid sedan som skulle hedras. Hon hade orkestrerat sin begravning mycket väl och den tog tag i alla känslor i kroppen. Vår dotter Love hade äran att få sjunga ”Gabriellas sång” och jag var nog inte ensam om att fälla en tår. Livet blir så tydligt i sorgen på något vis. Att ta tillvara stunden blir viktigare och att njuta av den stund vi fått här på jordens yta.Att få vara på den plats på jorden där mina rötter finns mest rotade med alla de närmaste ett par dagar kändes naturligtvis också bra. Att skapa fler minnen tillsammans känns allt viktigare, minnena är trots allt det bästa vi har.

Att denna veckan få spendera mycket tid i ateljén känns som en ynnest och känslorna landar så smått på dukarna. Jag njuter självklart av solen som tittar in och värmer och inger nytt hopp. Det är en fantastisk tid som nu kommer, det är det som är det bästa med våra årstider… förändringar som ger kraft.

En kommentar Skriv kommentar

  1. Kajsa skriver:

    En fd kollega fick en hjärntumör för många år sedan (han mår bra nu) och någon gång när vi talade sa han att hans nära dödenupplevelse också var en nära livetupplevelse. Liv o död är så nära varandra, det förstår man med livserfarenhet o ålder. En dag är det över. Så, fortsätt göra bra saker, var i ateljén, sätt färg o känslor på dukar. Var ditt bästa jag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.