Skaparkraft i vilan

den

Att få till stunder av rekreation och reflektion är på något sätt ändå alltid lättare hemifrån. I veckan tog jag min yngste och åkte till landet medan sambon kämpar vidare en vecka till och dottern roar sig i Spanien.

I reflektionen och rekreationen skapas ofta lusten till ny aktivitet och nya event. Så efter några dagars stillhet fick jag lust att skapa ett event med min konst. Jag kontaktade härliga Eva på Watsons i Åsa https://www.facebook.com/watsonnow/

och vips hade vi skapat ett event! Den 4/8 kl 16-21 är det dags, då finns det också möjlighet att avnjuta härlig tapas, se bara till att boka bord, redan en del bokat av vad jag förstår. 

Så fram tills dess ska det skapas i stort och smått, alltid skönt med en deadline tycker jag, den ger den där extra pushen till att skapa. Men först ska jag nog unna mig ytterligare en lat dag, vem vet kanske kommer färgen och penslarna fram av ren lust, det får vi se.

Vi ses väl i vimlet den 4:e….

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.