Höstenergi

Så var hösten ändå här, även om det de senaste dagarna känts mer sommar än på hela sommaren. Jag gillar hösten så blir inte stressad över att säga att hösten är här, det är ändå bara ett ord och för mig också något som blir när skolorna startar.  Det blir som den blir ändå, vädret rår vi ju inte på men hur vi påverkar vårt sinne styr vi ändå till stor del över. Med höststarten kommer också höstens schema, ska bli underbart att komma igång att undervisa igen det ger mig kraft. Jag fortsätter att vara på IP i Åsa, i vår öppnar jag i egna lokaler, där blir det yoga, kreativitet, föreläsningar… ja vem vet vad mer man kan hitta på.

Höstens schema hittar du här;

http://www.korulife.se/yoga/

Ha en underbar höst!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.