Det blir inte alltid som man tänkt sig

De sista två veckorna har livet spelat mig många spratt, så där precis som man tycker att allt flyter på och allt blir magiskt så händer något som får en att landa ner igen. Förr skulle jag blivit mäkta irriterad under lång tid men med åren har jag lärt mig hantera irritationen, som kommer det gör den fortfarande, och vända på situationen och se den ur ett annat perspektiv. Jag har gjort några stora förändringar i mitt liv som gör att jag tvivlar, tvekar, vill hasta vidare för att sedan lyckas och känna tilliten stegra…och då, precis då händer något som gör att jag tvingas sakta ner, reflektera, ta nya grepp och hitta nya vinklar.  Jag ådrog mig en lättare hjärnskakning för drygt 2 veckor sedan och har tvingats vila från världen då den annars snurrade för mycket, det var först mycket jobbigt då jag hade mycket på agendan, bl.a.  mycket ateljé tid.  En kvinna sa till mig i veckan, ”du har inte bråttom din stora tid kommer snart, ha bara tillit och tålamod”… Det är inte alltid så lätt att se att saker inte alltid blir som man tänker att de ska utvecklas till just då, allt har väl och tar väl sin tid. Men så är det vissa saker som blir som det blir och förblir så och det finns nog en mening i det också…Förra helgen hade vi gravsättning för min lilla mamma i havet, hon ville strös för vinden och vi valde att så göra nära den plats hon älskade mest. Visst blev vissa delar inte som vi tänkt, vi lever ju inte i filmens värld, men det blev ändå en helt magisk stund ute på havet och det kommer vi minnas medans det som inte blev som vi tänkt snabbt bleknar. Att se på havet har nu en djupare mening ”Dansa med vågorna, rör dig med havet, låt vattnets rytm befria din själ”❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.