Nya tider

Oj vad tiden rusade iväg, plötsligt har flera månader gått… Julen passerade förbi i rasande fart, härligt var att lokalen på IP fylldes av hela 17 härliga yogisar på morgonen dan före dopparedagen. Efter en seg vårinfluensa följt av en energigivande skidvecka i svenska fjällen är nu ljusare tider på gång, både vädermässigt och för Korulife. För även om det snöat och slaskat om vartannat här på västkusten så tyckte jag mig höra härligt fågelkvitter i snöyran igår, och visst blir det ljusare och ljusare på em.

För mitt Korulife är det nu dags för den stora förändringen, att öppna en egen liten lokal här i Åsa. Här kommer det att rymmas yoga och kreativitet om vartannat. I detta nu sker en förvandling av den gamla färgbutiken S.O. Börjesson  och jag räknar med att öppna till första mars. Det kommer att bli flera yogaklasser än tidigare och även kreativa klasser i vilka du ges möjlighet att blomstra i din kreativitet och hitta ditt uttryck. Självklart kommer det att finnas lite smått o gott till försäljning också såsom yogatillbehör, konst, kreativa prylar och lite annat smått o gott som gör livet lättare. Inom kort kommer schemat på både yogaklasser och kreativa workshops och klasser ut,så håll utkik! Nytt fr.o.m. 1/3 är att jag kommer att använda mig av Bokadirekt så att du kan boka dig till klasserna där, det ger mer flexibilitet och ni ser tydligt de klasser som ges och om plats finns. Självklart kommer det bli en mjuk övergång då vi alla ges möjlighet att anpassa oss.

Under tiden ges två klasser, ikväll kl 19-20.15 håller jag ett härligt kvällsyogapass i lokalen på IP och på söndag 10-12 är jag på Spinneriet i Lindome och kör ett Sköna söndag pass. Välkomna!

 

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Annika Lindberg skriver:

  Hej!
  Kommer att vara i Väröbacka i sommar 13/7-12/8.
  Har du yogapass då?

  Mvh Annika
  0733828118

  1. Kajsa63 skriver:

   Hej Annika! Har inte satt hela sommarschemat ännu men kommer inom kort att finnas på bokadirekt. Åtminstone en del av tiden kommer jag vara igång, välkommen!
   Sat Nam
   Karin

  2. Kajsa63 skriver:

   Hej igen! Är igång med morgonyogapass onsdagar och lördagar 7.30-8.30 uppe vid Löftadalens folkhögskola om du är sugen!
   Vänligen
   Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.