Morgonyoga i Åsa

den

Så har vi varit igång med morgonyoga några veckor och vädret har verkligen visat sig från sin bästa sida. Verkar som värmen håller i sig så om du inte lyckats vara med hitintills så passa på, det är en fantastisk upplevelse att yoga med den fantastiska utsikten. I morse passade jag på att vara med och yoga, det var Anna som höll i yogan den här morgonen. Det var underbart att vägledas som omväxling, en yogainstruktörs dilemma är att ta sig tid att själv gå och bli vägledd av någon annan.

Det var ett härligt hathainspirerat pass med fokus på att öppna hjärtat. Jag avslutade morgonen med ett härligt dopp i havet, man får nypa sig i armen så bra man har det.

 

Jag har haft några veckors semester från instruktörsbiten, även om jag höll två morgonpass för några av deltagarna på underbara Kollobassholmen https://www.facebook.com/kollobassholmen/  som jag var på förra veckan. Att få tillbringa må-to tillsammans med 32 andra fantastiska kreativa själar på den fantastiska ön, var inspirerande och rogivande.

Jag har ägnat mig en hel del åt konsten efter det och det är skönt att vara i det flödet. Har två workshops som nu ligger ute, denna gång heldagar. http://www.korulife.se/kreativt-skapande/slapp-loss-och-vaga-mala/

På lördag är det så dags för mig att köra morgonyoga några veckor både på onsdagar och lördagar så jag hoppas vi ses på gräsmattan utanför folkhögskolan?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.