Struktur

Så var det dags att skapa lite struktur i tillvaron igen. Den har en tendens att försvinna under semestertider och det är skönt i sig men visst är det ändå skönt att återgå till strukturen som ändå på något vis skapar balans.  Som egen företagare behöver jag strukturen, men visst är jag förunnad att få skapa den helt själv även om det ställer andra krav för att få allt att gå ihop. Förunnad är jag oxå att använda mitt livs erfarenhet och jobba med det jag brinner för, yogan och konsten.  Konsten är mitt livs elixir och där förunnad att få sälja det jag skapar, senast den bild som jag skapade på ”kollo Bassholmen” https://www.facebook.com/kollobassholmen/ i somras.

Yogan är  mitt verktyg och det som oftast skapar strukturen i min tillvaro och det har varit underbart att mötas ute för lite yoga under sommaren, om möjligt så yogar vi ute fler lördagar. Nu har jag äntligen lyckats knåpa ihop ett schema för höstens yoga,  tiderna ligger ute på bokadirekt https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378 och inom kort lägger jag schemat på hemsidan http://www.korulife.se/yoga/schema/. Nytt för i höst är ”Yoga för stela gubbs” som är lite yin, andning, fokus och styrka med mig, jag hoppas den ska locka fler pojkar och män till Korulife och låter den tills vidare vara en möjlig väg in . Nytt för hösten är även ”Hatha flow” med härliga Anna. ”Senioryoga på stol” är en kurs på 8ggr med Gudrun som startar vecka 38 och Anna håller som tidigare kurser i ”Gravidyoga” och ”Mamma o Baby”, dessa startar vecka 36 och är också 8ggr.  Som tidigare också yinyoga, yangyoga och medicinsk yoga. Vi testar lunchyoga måndagar och torsdagar och självklart morgonyoga på lördagar. Förutom kurserna samt lunchyogan så startar allt nästa vecka i samband med skolstart, bara att boka sig ;D

Jag har fått möjlighet åka till Ibiza i en kombination av jobb och egen utveckling 8-15 september så där blir det tyvärr lite luckor i kalendern, hoppas på överseende med det, är du sugen på att hänga på så klicka på följande länk  https://www.facebook.com/www.reflectivespace.se/posts/1617544195004535

I somras hade jag heldags workshop i ”Släpp loss och våga måla”, vi blev inte så många i den heta sommaren men den var mycket uppskattad så det blir mer av det under hösten, både kvällar och några helgdagar. Första tillfället blir en kvälls workshop den 3/9, den och övriga datum ligger också på bokadirekt.

Välkommen till strukturen och en energigivande och utvecklande sensommar och höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.