Återhämtning

Helgen tillbringades i Stockholm. Den här gången stod inte yoga på agendan, förutom att jag skulle leverera tavlan ”Trust” till en fin Stockholms yogini med rötterna i den danska myllan var anledningen till största del att överraska min syster på hennes födelsedag och så ville jag passa på att ta mig en tur till Affordable Art Fair. Det visade vara en bra threesome som tillsammans gav mig skön energi. Efter att ha hållt  lördagsmorgonens yoga klass tog jag tåget upp. Jag möttes på stationen av min underbara gamla kompanjon Niklas, alltid en fantastisk gentleman som också ställde upp med husrum över helgen. Jag lämpade av mitt pick o pack hos honom och begav mig ut till Nacka för att titta på konsten. Där fanns all typ av konst men jag var inte mäkta imponerad över vad gallerierna presenterade. Självklart fanns det en hel del bra men också mycket mediokert och likasinnat, men smaken är ju som vi vet…var och ens. Självklart blev jag ändå inspirerad och sugen på att lägga tid i min egen ateljé. På lördagskvällen hade jag lyckats boka mig en plats bredvid min syster och svåger för att se Gadd vi fick en härlig kväll med mycket energi. 

Söndagen kom min systers barn med flickvän och pappa upp, vi åt en härligt klassisk lunch på ”Grodan” innan våra vägar skiljdes åt igen.

Jag återvände till Niklas lägenhet för att hämta tavla och material, tog mig till Hornstull för att möta Jane så att vi kunde bege oss för att montera tavlan i hennes lägenhet i Täby, den är 120×140 och var svår att frakta annat än ihoprullat. Den blev jättefin på hennes vägg och efteråt fick jag lägga mig på yogamattan och lyssna på hennes härliga gong. Hon skjutsade mig in till staden igen  och helgen avslutades med pizza tillsammans med Niklas i hans fina lägenhet, tidig uppgång stod på schemat så kvällen blev hyfsat ung.

Nu sitter jag på tåget hem som pga brand blir knappt två timmar försenat så dagens lunchyoga fick tyvärr ställas in. Det är som det är och ibland är det skönt att bara landa i att det blir som det blir och inte lägga kraft på irritationen. Jag känner mig i skön energi och är stärkt av helgens återhämtning i form av härliga möten.Jag hoppas de yoginisar som hade bokat sig till yogan nu tar tillfället och tar ett andetag i den vackra naturen istället. ?‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.