Gott slut och Gott Nytt år!

…och från botten av mitt hjärta…TACK!

2018 har varit ett omvälvande och helt fantastisk år där Korulife tog ett nytt steg och blev till den gula oas den börjar bli för många i Åsa. Tillsammans med min fantastiska instruktörskollega Anna Gagner och med alla er som hittat till oss har vi många gånger skapat magi på Polisvägen 13 i Åsa. Fler och fler hittar denna lilla gula plats och trivs, det gläder mig oerhört mycket. Resan började självklart med min egen resa i att hitta min väg och min passion, och nu utvecklats till att hjälpa andra att hitta sin resa och att njuta av den. För ju mer vi vet vart vi vill desto mer energi kan vi skapa. Som Cheshirekatten sa till Alice i underlandet ”om du inte vet varit du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar”…

Korulife ska vara en plats där man helt kan släppa alla krav på prestation, släppa av sig stressen, lära sig att andas och att hitta tilliten till sin innersta längtan. ”Be brave – be you” är mitt eget mantra och jag hoppas det ska fortsätta spilla över på många.

Julschemat gäller tom vecka 2, därefter återgår det till det ordinarie. Lägger ut alla tider senare i veckan. Mamma o Baby yogan och gravidyogan startar förhoppningsvis också vecka 3, sprid gärna till någon du vet det kan passa.

Vi kommer också skapa andra härliga event, idag var det många som njöt av nyårsyogan, så följ mig gärna på fb och instagram.

Det är också en plats där kreativiteten ska spira och mer hoppas jag det blir av den varan. Ett första datum är utlagt för ”Släpp loss och våga måla” och fler ligger i pipelinen. Jag kommer också ägna mig mer åt min egen konst då jag blivit antagen som medlem i Konstliv Halland. Konstrundan i halland 30/5-2/6 är en höjdpunkt då jag kommer visa mer av min konst i lokalerna för de som vill, välkommen till det.

En stor varm kram och ett magiskt 2019 önskar jag er.

Sat nam

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.