Vår

Idag känns det verkligen som vår ute. Fick mig en härlig cykeltur tidig morgon för att gå på utvecklingssamtal med min minste. Med en 18åring i huset är man utan bil då och då och det är skönt att tvingas till lite motion ibland, tyvärr faller man in i dåliga mönster så här under årets mörka tid. Drog sen med min alltid positiva väninna Anna på en lång härlig promenad, det gav kraft på många vis. Hon är en bra bollvägg och hjälper mig hitta rätt i kniviga beslut. Jag var tvungen att fatta ett sådant idag, ett beslut som bär emot, nämligen att omvandla mitt lilla skötebarn ”stela gubbs” till en öppen klass tills vidare. Det fylls på i de andra klasserna men ”stela gubbs” står lite o stampar så nu öppnar jag upp den för alla, sorry gubbs. Klassen kommer vara sig lik men nu öppen för alla. ”Stela gubbs senior” flyttar till torsdagar 8.30-9.30 varannan vecka och kommer vara bokbar via bokadirekt. Meditationen vi startade på måndagar kommer pga av mitt nya schema att flytta till söndagar och varannan fredag kommer det finnas möjlighet för återhämtning på ”Dvalan”. Se schemat https://www.korulife.se/yoga/schema/ för mer detaljer. Bokar dig gör du här https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378.

Korulife växer på bra och jag är mäkta förvånad när bl.a. lunchyogan på måndagar fylls med över 10 deltagare och yinyogan markeras full på tisdagar. Ett år i de nya lokalerna har verkligen gått över förväntan och det är härligt att se nya yogisar varje vecka, att se utmattade hämta kraft i den medicinska yogan, att se människor i alla åldrar samsas i min gula lokal. Men att bara vandra mellan mitt underbara Korulife, huset i Hulta och min ateljé på tomten har gjort att jag längtar efter något mer, att komma bort från Åsa ibland för att fortsätta njuta av vår fina plats. Så from lördag jobbar jag halvtid på Asia Spa i Varberg där jag kommer jobba på Spat och hålla yogaklasser. Det ska bli härligt med kollegor, ny inspiration mm. Schemat i stort består med de ändringar ovan och morgonyogan blir lite kortare, nu 8-9 för att jag ska hinna till jobbet varannan lördag.

Njut av våren när den visar sig och hämta D-vitamin i det härliga solljuset så hoppas jag vi ses på yogamattan snart.

Sat nam<3

Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.