Sommar…

den

Igår sa dom på radion att det enligt temperaturen den senaste tiden nu är sommar, och visst känns det som sommar ute …men ändå inte… Själv vill jag gärna hålla fast vid våren lite till, att det stannar upp och sakta grönskar och inte som så mycket annat rusar på..Det sägs att det blir en varm sommar igen och vem vet, men den får som sagt gärna vänta lite.

Tycker veckorna försvinner snabbt, att vara mer uppbokad i kalendern gör att tiden går fortare på något vis. Jobbet på Asia spa börjar kännas som om jag varit där länge och det är skönt, har turen att fått de bästa kollegor och en härlig miljö att vistas i. Strukturen skapar ordning för en kreatör som mig och timmarna i ateljén ökar, säkert påverkade av det faktum att det närmar sig Konstliv Hallands http://www.konstlivhalland.se/konstrundan-i-halland/ konstrunda sista helgen i maj, dvs Kristi Himmelfärd. Strax före det har vi också student i huset och det fixas och trixat inför det, spännande tid och bråd tid.

Allt det här, väder-konstrunda-student, påverkar yogan på Korulife lite granna. Schemat kommer inte alltid att stämma utan små förändringar sker fram tom 30/5 och efter det går vi på sommarschema. Jag har dock gjort det enklare på så vis att du klickar på det pass du är intresserad av, yin, hatha, kundalini, lunch… och dagar och tider kommer upp. Hoppas du ska hitta det du söker.

Vill självklart också passa på att välkomna dig till Konstrundan på Kristi Himmelfärdshelgen som tidigare nämnt, jag kommer att ställa ut i min lokal här i Åsa, dvs Korulife. Mer info kommer.

På vår promenad idag påminde min kära väninna Therese mig om Eckart Tolles klokheter..

”Realise deeply that the present moment is all you have, make the now the primary focus of your life”…här och nu, låter så lätt men måste jobbas på konstant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.