Konstrunda

I dagarna tre har det varit Konstliv Hallands http://www.konstlivhalland.se/ konstrunda , idag söndag 2/6 är sista dagen och vi håller alla öppet 11-17. Det har varit fantastiskt med många besökare i min lokal här i Åsa och hitintills 7 sålda verk. Jag valde att ställa ut i min yogastudio ”Korulife” som ligger i S.O. Börjessons gamla lokaler här i Åsa. Med tanke på det mycket skiftande vädret och tillströmningen av människor är jag glad att jag valde bort min egna lilla ateljé. Tacksam för den respons jag fått för mina verk och Den ego boost som följer med det är svår att förklara. Jag flyter med och njuter av den sista dagen och längtar till jag får sätta fingrarna i färgen och skapa nya tavlor. Tack alla ni som förgyllt mina dagar fram tills idag och välkomna ni som tänkt er en runda idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.