Magiskt och transformerande

Ett magiskt Och transformerande 2020 är i antågande, julen och 2019 sjunger på sista versen. Det har varit ett till bredden fullt 2019 men nu har lugnet lagt sig. I morse höll jag mitt sista yogapass för det här året o jag tackar er alla som valde att resa med mig det gångna året.

2019 fyllde jag med konst och yoga, började jobba halvtid på Varbergs stadshotell och Asia spa. Det nya jobbet skapade struktur i mitt liv och plötsligt föll bitarna på plats. Jag vågade tro på mig själv som konstnär och gjorde mitt första år som en del av konstliv Hallands konstnärer och Kristi Himmelfärdshelgen blev startskottet på något nytt. Konstens har sedan vandrat iväg till många hem o platser och tiden räcker inte till då även andra kul projekt hamnat på mitt bord. Så nu tar jag ett steg igen och släpper taget om jobbet på Asia Spa from 1:a mars för att till fullo satsa på kreativiteten och min studio ”Korulife” i Åsa. Kommer säkert hoppa in då och då om inte annat för att få lite tid med mina härliga kollegor och nya vänner på Asia Spa.

2020 ska jag fylla med härligt kreativa projekt och event, mycket skapande och mina härliga yogis. Det blir som vanligt yogaklasser, flera yoga event, självklart mycket tid i ateljén och kreativa workshops som ”släpp loss o våga måla”. 2020 ska bli magiskt på många plan, transformerande och fyllt av kärlek.

Vad önskar du inför det nya årtiondet? Låt oss skapa magi✨

Nu tar jag ledigt in på det nya året för att återhämta mig och hitta ny kraft. Önskar dig ett fantastiskt gott slut och ett magiskt 2020. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.