Kroppskontroll

Även om det för mig är att landa i mig själv, hitta min tillit och intuition, hitta styrkan inifrån och ut och återfå min energi som är mitt mål med yogan så tycker jag också att det är spännande att i de minsta rörelserna hitta kroppskontrollen, att göra varje rörelse med varje muskel, varje cell. Kundaliniyogan har verkligen stärkt mig inifrån och ut på ett sätt jag inte lyckats uppnå i någon annan form. Den passar helt enkelt mig. Många gånger tror jag dock att kundaliniyogautövare inte tycker att kundalinin är så fysisk som det ändå kan och bör vara. Att hitta kroppen och helheten i varje rörelse, att till en början ta sig tid att hitta rörelsen. Jag känner efter samtal men några av mina finaste yogisar idag att det ibland är svårt att nå fram med hur rörelsen ska kännas om man till en början inte kanske har den kroppskontrollen så att man direkt tar sig in i rörelsen. Av den anledningen kommer jag ha en introduktion till medicinsk yoga och kundaliniyoga för dig som känner dig osäker eller kanske tom inte vågat prova på. Vi kommer gå igenom rörelser och de olika typerna av andning, andningen har en mycket central roll i dessa yogaformer. Jag kommer också inför de klasser jag har i de disciplinerna påminna om hur man hittar kroppen i rörelserna. Två torsdagar 17.30-18.30 kör jag dessa nybörjarpass där vi går igenom en hel del av rörelserna. Dessa pass är gratis och först till kvarn gäller. Känner du att du vill ha mer kött på benen eller känner någon som du tycker borde prova? Dessa tillfällen kommer vara 30/1 och 6/1 och kommer inom kort gå att boka genom boka direkt https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378 

På torsdag är Kundaliniyogan tidigarelagd till 18.15-19.30 och passet stärker vårt immunförsvar, så kom och stärkt dig mot vårens alla förkylningar.

Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.