Luft mellan andetagen

den

Så infann den sig, den lugna känslan, känslan av luft i systemet och mellan andetagen där kreativiteten skapas. Ett ok föll av även om jag fortfarande ämnar vara kvar på Asia lite granna, behovet av att interagera med mina kollegor finns ju fortfarande kvar men nu sker det på mina villkor och när jag känner att jag mäktar med.

Dagarna efter har varit fantastiska, så mycket jag fått gjort och vad härligt det rullar på. Veckan avslutas med en härlig familjelördag, nästan full klass på söndagsyogan och en försäljning av tavla, kan det bli bättre? Söndagsyogan har varit succé och därför byter jag nu ut lördagsyogan mot söndagsyoga under våren. Nytt inom kort blir också en yindaliniklass, när är i skrivande stund inte bestämt.

Torsdagen den 19 mars kommer fantastiska Michelle Baker och håller en breathwork klass för oss. Du hittar mer om henne här https://michellebaker.co/  Glöm inte att boka dig på bokadirekt, det här vill du inte missa.

Vårens första ”släpp loss och våga måla” blir lördagen den 4 april 8-15, Boka dig på bokadirekt. Den här kursen passar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Vi målar intuitivt och hittar den härliga känslan av flow. Dagen börjar kl 8 med en härlig morgonpromenad, ett enklare yogapass och därefter lite energipåfyllning innan vi sen ägnar dagen åt kreativitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.