Andas in kraft och mod – andas ut din rädsla

Vi lever just nu i en märklig tid, en tid som oavsett om vi vill eller inte får oss att fundera på vad som är viktigt. Oavsett om vi vill eller inte påverkas vi också omedvetet av det som sker runtomkring oss, kroppen känner mer än vad vi uppfattar. Funderade en stund innan jag beslutade mig för att köra klass idag och landade i att vi behöver varandra och vi behöver andas, så så länge jag är frisk o inte har sjukdomen nära så kommer jag köra klasser. Alla tar sitt ansvar o stannar hemma om man känner sig sjuk och har god handhygien. Det var många som kom o yogade idag och nog insåg att de glömt andas på en vecka, det kändes gott. Kanske får jag ändra strategi framöver men tills vidare… Så möts vi på mattan.

Kanske är det en tid då universum får oss att förstå att vi måste hjälpa varandra, att tiderna då egot regerade är förbi. Så var en medmänniska, dela det du kan dela och däremellan ta ett låååångt djupt andetag. En dag kan vi titta tillbaka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.