TACKSAM..

den

…ja, jag känner mig tacksam mitt i denna märkliga nya värld. Jag har fantastisk natur i form av hav, skog, klippor runtomkring mig, bara att ta för sig av kraften i den. Jag gillar stillheten som skapats för det var precis vad jag behövde. Det ger mig ro att skapa och få vara i den bubblan. Jag är glad att min 83-åriga pappa, som bor en bit bort, har en vän att dela den här tiden med. Jag är oerhört tacksam för min familj. Vår dotter Love är hemma igen från sin Asien resa, ja hon kom o knackade på dörren på långfredagen. Hon har trots allt haft det fantastiskt, även om resplanen inte blev den hon tänkt, en dag…kanske..

Men det finns också sorg. När min farbror Per somnade in den 9 april i sviterna av Covid19 så blev det så svart, det kom så nära. Och jag lider med mina kusiner som fick uppleva det hemska i att inte träffa sina pappa av hänsyn till hans 90åriga ålder och så se honom ryckas bort. Jag lider med min snart 90-åriga faster som sörjer mitt i allt det här. Jag tror de flesta upplevde det jag upplevde då när allas vår Adam Alsing rycktes bort, mitt i livet. All kärlek till alla er som mist någon, jag vet hur sorgen griper tag även om jag tror det här blir på ett annat sätt..

Jag skickar en extra tanke till all vårdpersonal som nu jobbar mycket och som får se sina semestrar flyttade ända in i september, och till de som offrar sina liv för att rädda andra. Till de som mist jobb och som kanske oroar sig för framtiden.

För jag har det bra trots allt, jag har min familj, naturen, och så konsten att meditera i. Jag har yogan som stärker mig och där jag får ge vidare till andra. Häromdagen fick jag det finaste sms av en som deltog via länk ”Vill tacka för dagens yogapass och tala om att du är en fantastisk instruktör Karin. Jag har en del oro i kroppen just nu och din yoga lindrar”, och det är precis det, att få ge vidare att stärka någon annan som ger mig kraft. Så tack alla fina yogisar som fortfarande yogar på plats eller via länk ni håller mig flytande. Men även tack till er andra som det just nu inte fungerar för som hejar på så att det finns en plats att komma till när allt blir…som vanligt igen? Fast det blir det kanske inte igen, men ett nytt vanligt… Självklart tack till er som investerar och pryder era väggar med min konst, ni höjer mig. Och tack alla fina vänner jag har, ni gör livet till en fest❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.