Sommaren som tog paus

den

Som mycket annat i livet just nu tog även sommaren en liten paus. Det har stormat och regnat och altanen min har varit näst intill ointaglig. Så är också studion för där trängs nu dukar,papper, färger o annat. Två yogapass hann vi iaf med innan det vände. Men efter regn kommer solsken sa alltid min mamma Och det ser faktiskt ut att stabilisera sig nästa vecka.
Nåja om det inte regnar och stormar på onsdag ämnar jag köra ett kvällspass där och ett morgonpass på söndag, lägger ut dessa på bokadirekt men vid regn så utgår de, vi får helt enkelt ta en dag i taget.

Du missar väl inte Silent yoga eventet den 17/7 kl17, det blir nog en fantastisk stund. Namaste by Emilia leder klassen och du går in i din egna lilla bubbla med hörlurar på. Missa inte det! Ta med mamma, kompisen maken..alla kan vara med! https://facebook.com/events/s/silent-yoga-summertour-namaste/677437669767152/?ti=icl

Vad passar bättre än en målarstund dessa regniga tider. Jag tänkte köra tre timmars workshop nästa onsdag den 15/7 mellan Kl 9 och 12 . Här krävs inga kunskaper utan bara en vilja att släppa taget. Kom var med, jag lovar en härlig energikick. Fler tillfällen kommer längre fram om inte just den dagen passar dig. Så håll utkik. Bokar gör du via bokadirekt http://Kolla Korulife på Bokadirekt! https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378

O så blir det En och annan yoga nästa vecka förutom eventet hoppas jag, men det får vädret styra❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.