Vår tid här och nu..

den

I onsdags var sommarens första ”Släpp loss och våga måla” o då jag nu tar ett begränsat antal fylldes klassen på ett par timmar. Under dessa workshops handlar allt om att bara våga prova leka, vara nyfiken och ha tillit att släppa taget. för det är när vi vågar släppa taget vi vågar lita på vårt eget sätt att se på saker. Vi hade 3 underbara timmar och när vi så steg ut igen sken solen. Kommer snart nytt datum..

Igår den 17/7 kl 17 var Emilia, kanske mer känd som Emilia Namaste eller Namaste by Emilia, här i vårt lilla Åsa och höll klass. Jag hade valt platån utanför Löftadalens folkhögskola för eventet som med sin utsikt över det glittrande havet den ljuvliga sommarkväll var på sitt mest magiska humör. Silent yoga summertour är en tour skapad av Yogagames http://yoga games summer tour i samarbete med Emilia och en mängd olika lokala arrangörer som önskar hosta eventet. Jag var en av dom som tidigt ropade hej, klart hon ska komma hit. Det var näst intill fullt, över 40 personer hade anmält sig till den här kvällen där vi med hörlurar på lyssnade till härlig musik och Emilias ljuva stämma som mjukt ledde oss genom klassen som avslutades med de ljuvligaste såpbubblor som sakta lyfte uppåt med havet som den vackraste bakgrund. Vilken härlig start på helgen. Tack Emilia, du fick tårar att falla, leendenas sprida sig, hjärtan som öppnades.

http://emiliasnamaste.com

I morgon är det söndagsyoga på min altan kl 10-11, vi kör ett yindalini pass som väcker kroppen, mer kunde än yin har jag tänkt för att skicka med er en sommar boost. Sen tar jag semester i drygt en vecka, lämnar Åsa för min plats på andra sidan Sverige. När jag är tillbaka blir det mer uteyoga och kreativa workshops i min lokal. Du följer väl mig på insta o fb? där får du alla nyheter.

Om vi inte ses på mattan i morgon så ha en fantastisk vecka i vårt fantastiska Sverige, rain or shine…vem behöver lämna Sverige nu denna tid. Ta dig tid att känna in den här sommaren, behöver du resa så mycket som många av oss gör…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.