Konstrundanihallands höstrunda och en annalkande fin höst🍂

Så var årets konstrunda till ända, känner mig överväldigad av respons och försäljning. Det har varit underbara möten och samtal som jag ska bära med mig in i hösten. Visst blev det lite annorlunda med en höstrunda men i stort kändes det bra, folk strömmade till och verkade njuta av att det ändå blev en konstrunda till slut. Många har efterfrågat kurser så nu planerar jag in lite helger som kommer ut i veckan. Det blir min egna ”släpp loss och våga måla” Som är sprungen ur min egen resa och med inspiration från mina olika konstutbildningar såväl som min vedic art lärarutbildning, passar ALLA! Sen kommer det vara en för dig som vill ha hjälp att ta nästa steg, som redan målar men vill utvecklas samt ha någon att bolla med, den kommer jag att kalla ”Våga språnget-Kreativt mentorskap”, kom låt oss ha en kreativ höst. Tiderna kommer upp på bokadirekt inom kort.

Idag sätter yogan igång igen på Polisvägen, jag har städat ut sommarateljén även om en del tavlor hänger kvar. Vi börjar idag med Hathaflow och Yinyoga, båda ledda av Anna Gagner. Båda 60 minuter. Några platser finns kvar till den nya yinyoga tiden iaf. Tisdagar och torsdagar blir det Yindalini med mig, båda 75 min långa. Yindalini är min egen kombo av fantastiska kundaliniyogan med skön yinenergi in emellan. Tisdagar en lugnare mer medicinsk variant och torsdagar en med mera power. Morgondagens pass är just nu fullbokat men hojta gärna om du vill stå som reserv, kan bli avbokningar. Torsdagen yindalini är inställd då jag är på resa. På söndag blir det den sköna morgonyogan som oxå den är en form av yindalini Och nytt för hösten meditation med Anna Portinsson på söndag em varannan vecka. Nästa vecka är schemat intakt. Du Bokar dig som vanligt via bokadirekt https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378

Höstens Mantra tycker jag får bli…

”be brave enough to be bad at something new”

Så kom, låt oss ha en skön höst med härlig energi att klara båda pandemier och andra vardagsbestyr. Självklart har vi covid avstånd och alla tar sitt ansvar att stanna hemma om man känner tecken på sjukdom. VÄLKOMNA💛🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.