Att födas igen…o igen…

Ja det är precis så det känns när man varit på fantastiska Mangalam http://mangalam.se/ . Den här gången åkte jag genom den vackra Allen för att gå en kurs i ”Intuitive Gong” för Jesper, som tillsammans med sin Emma driver och äger just Mangalam. Första gången jag hade ett magiskt möte med Gong var på Öströ fårfarm där just Mangalam skapat ett event tillsammans med Mehtab Benton. Han spelade magiskt och tårarna rann o kroppen skälvde. Under åren sen dess har jag både dragits till gongen och inte och funderat mycket på vilket steg jag skulle ta. Tror att när Hari Jiwan spelade Gong på festivalen på Mallorca som beslutet började växa fram och när Jesper lade ut sin kurs i Intuitive Gong i våras såklack det till, det intuitiva lockade. O vilken härlig kurs, Jesper är verkligen en fantastisk lärare som skapar de bästa förutsättningar för att man ska våga experimentera, vara intuitiv o samtidigt ha respekt för den kraft den energi de skapar har förmåga till. Jag känner mig glad, lycklig o förväntansfull vad ni mina yogisar ska uppleva när hon till slut får flytta in i lokalen. För tillfället huserar hon i mitt hem så jackan lära känna henne, Merkurius en stilig planetgong av rang.

Tillbaka till den fantastiska allén som leder till och från Mangalam, den är som en födslokanal man backar tillbaka i när man åker dit och när man åker hem o ut genom samma födslokanal mot ljuset är man pånyttfödd. Det är underbart! Tack Emma o Jesper för platsen ni skapat🙏🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.