Covid-19 och USA val

Det är en märklig tid vi lever i och det är svårt att göra de bästa av val, se bara på nagelbitaren i USA. Jag har sedan restriktionerna kom för Halland igår funderat om jag måste göra mer, ska jag rent av stänga en tid? Vilken väg ska jag ta? Som ni nog vet har jag sedan starten av pandemin begränsat antalet deltagare, jag tror på att andetaget är det som tar oss igenom den här pandemin, att det stärker oss och lugnar vårat nervsystem men det kräver såväl av mig och mina kollegor som av dig att vi tar ansvar för oss själva, tvättar oss när kommer och när vi lämnar, håller avstånd till övriga i lokalen. Självklart kommer vi inte när vi känner oss sjuka. Jag känner mig själv lite trött på att känna efter, det tar på mitt nervsystem så jag har beslutat att ta en dag i taget. Övervaka situationen och göra det som känns rätt både för er, mig själv och mina kollegor varje dag. Jag kommer att spela in en yindalini slow och en yindalini energi som jag kommer att lägga upp på YouTube för dig som har kort hos mig, dessa kommer du få använda helt fritt, mer info kommer. Jag kommer också ge möjlighet att vara med via en länk när jag har klass, den här gången via ”Teams” då den inte har någon tidsbegränsning, så vill du vara med via länk gå med i Teams. Vet i dagsläget inte hur de kommer att funka men vi gör en test, vill du vara med via länk så sms:a mig.

Viktigast är att vi andas långa djupa andetag, genom att andas långa djupa andetag stärker du immunförsvaret, påverkar ditt autonoma nervsystem och gör dig lugn. Visste du att när du andas långa djupa andetag så syresätter du kroppen tio gånger så mycket? Min favorit är ändå eldandningen, dvs små korta snabba andetag ut o in genom näsan, den stärker också nervsystemet och rensar kroppen på slaggprodukter sägs det men jag älskar den för känslan av stillhet och energi i skön kombo som den skapar i hela kroppen. Det är då känslan av ”Dolci far niente”, som Julia Roberts säger i ”Eat-pray-love”, infinner sig på riktigt tycker jag.

Så låt oss ta ett steg i taget, känna efter vad som känns bäst i ditt hjärta, följ det o hitta din väg igenom den här utmanande tiden<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.