Restriktioner, restriktioner..

Vi trampar vatten för att komma vidare. Vi samtalar om att vi nog lär oss något av den här tiden, men gör vi alla det? Såg en massa palmer o drinkar på instagram o Facebook precis innan andra vågen slog till så jag undrar om vi alla backat tillbaka ett steg eller om många som Löfven sa tänker ” kan jag bjuda 8 på middag nu?” Jag är glad för yogan då jag i övrigt känner mig som en eremit i avvaktande. Vi gör alla våra val och på yoga forum är frågan, öppet eller inte? Som jag tidigare nämnt har vi begränsat antalet för att ge plats och iom de senaste begränsningarna gör vi det ytterligare ett steg. Jag har också inhandlat en mikrofon för att få till den digitala varianten lite bättre så vill du vara medan är det ett alternativ på mina pass. Så vi andas lite till, självklart är vi bara på plats om vi mår bra, vi tvättar händer både före o efter passen. Det tär på nervsystemet även på mig, jag mediterar, andas frisk luft tillsammans med familjens yrväder och tar en dag i taget. Gå på din magkänsla, Finn din tillit❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.