Våga tro

Igår på lucia fickjag frågan av en yogaelev om jag målat ända sedan jag var liten, jag skrattade och berättade att det hade jag verkligen inte gjort. Men när jag för ca 2 år sedan gjorde en tidslinje enligt en övning i boken ”hitta din Sanna story” av Katrin Sandberghttp://sunnyrelations.com/ upptäckte jag att de flesta av de minnen då jag upplevde flow och glädje handlade om när jag var i en skapande process. Vad var det då som gjorde att det dröjde innan jag valde den skapande snåriga stigen..till att börja med var jag inte det där tecknande naturbarnet om ni förstår vad jag menar, för hur var teckningen i den svenska skolan…Däremot minns jag med glädje arts & crafts lektionerna på The English School i Bogota Colombia där jag gick mellanstadiet, men tillbaka i Sverige på högstadiet och gymnasiet kände jag mig åter usel även om drömmarna fanns. Så blev jag sjuk i anorexia och följde med mina föräldrar till Miami Florida och fick då möjlighet att ta skapande kurser, vilken fantastisk väg ur sjukdom skapandet ger. Det ledde så småningom till Nyckelviksskolan o sedan till en utbildning till illustratör och grafisk formgivare. Väl hemma i Sverige passade jag åter inte in i den svenska kalla reklamvärdet, det fick bli inredning i många år. Först efter att jag miste min första son Robin togs penslarna fram igen men det skulle dröja 20 år drygt innan det exploderade för mig, jag vågade släppa taget och där är jag nu. Fortfarande darrig ibland men med en stark tillit till min förmåga att jobba intuitivt och skapa fantastiska tavlor som säljer bra, vem vet var det bär, jag vet bara att nu kan inget stoppa mig. Så vad är din dröm? Igår kom Lucia med ljuset och om en vecka är det enligt många ett stort energiskifte på vintersolståndet den 21 december, min mammas födelsedag❤️. Så öppna upp dig, hitta tilliten till att vara du och det du drömmer om, låt oss gå starka med en tro om en ljus framtid med en början 2021🙏🏼 BE CURIOUS✨✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.