Våga Måla

Släpp loss och våga Måla…

…är en konstnärlig workshop jag skapat utifrån min egen resa. Här får du möjlighet att utifrån din egen skaparkraft använda färg och form till att skapa något helt eget. Kursen syftar till att hjälpa dig att våga släppa kontrollen och ha tillit till din egen förmåga. Vi jobbar på vårt eget kreativa uttryck för att sen kunna skapa fritt. Att släppa taget och våga måla, att låta den kreativa kraften flöda fritt och försätta sig i ett flowtillstånd där tid och rum flyter undan är för mig den bästa förutsättningen för att skapa utifrån dig själv varför vi börjar lite meditativt och på heldagen med ett yogapass.
Förutom mina konstutbildningar är jag även vedic art lärare och har skapat den här workshopen utifrån de godbitar som hjälpt mig framåt i mitt skapande.
Så kom och våga måla! Jag bjuder på lite energi, till heldagen tas egen lunch med.
Inga förkunskaper krävs.
Begränsat antal platser
Betalning ska ske till swish 123 128 01 55 Karin Björnsdotter senast 72 tim före kursstart och gäller som anmälan, men du anmäler dig självklart också här.. Anmälan är bindande, efter mindre än 72 tim debiteras halv avgift och efter mindre än 24 tim debiteras hel avgift.