Välkommen till Korulife!

Koru är māori och betyder ögla eller ring. Det är en spiralform som bygger på formen hos ett nytt outsprunget blad hos en silverträdormbunke (lat.: cyathea dealbata, māori: kaponga). Detta blad symboliserar nytt liv, växande, styrka och fred. Det är en symbol som är införlivad i māorifolkets bildkonst, i bensniderier och tatueringar. Koruns cirkelform hjälper till att uttrycka föreställningen om oavbruten rörelse medan dess hoprullade inre ger en antydan om återgång till utgångspunkten.” (Wikipedia)

cropped-NA23_Koru-1.jpg

När jag sökte efter ett varumärke för min nya livsnerv så stötte jag på detta ord, dess betydelse samt bilden av den vackra ormbunksknoppen och allt föll på plats. Jag hade länge letat efter vad min livsnerv egentligen var och det bara kändes så rätt när jag läste om Koru. Jag jobbar med människors utveckling i olika former, med att finna styrka genom Kundaliniyogan, brinner för allas rätt till sin egen identitet och berättigande, och så konsten som är min meditation.

Så välkommen till en ny del av mitt liv där jag vill hjälpa andra bli klart lysande starka själar i en tid i förändring.

Karin

 

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Pernilla skriver:

  Så rätt, Karin!?

  1. Kajsa63 skriver:

   Tack min fina vän?

 2. Kajsa skriver:

  Härligt att läsa. Jag älskar ditt val av ordet livsnerv. Livsnerv. Det vibrerar lite, lite o det har ett starkt driv inifrån. Love it. Love you. Kram

  1. Kajsa63 skriver:

   I luv vibrationer och människor som du som vibrerar med mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.