Yoga på IP

På söndag startar yogan på Åsa IP igen. I vår har jag bestämt mig för att köra två kvällar per vecka, söndagar och torsdagar mellan 18-19.30 båda dagarna. Torsdagar kommer jag att köra Kundalini, denna underbara läkande och energigivande yoga som är min absoluta favorit,  och på söndagar blir det en annan favorit bland alla yogaformer nämligen yin som är rogivande och terapeutisk och hjälper oss att bara ge oss hän och att inte sträva.  Båda formerna kan utövas av alla och jag vägleder dig att hitta din nivå. I yogan finns ingen prestation, vi har olika kroppar, olika dagar, olika tider…vi måste lära känna vår egen så att vi kan använda den bäst i alla situationer i livet. Jag känner mig full av kraft att ge vidare och det ska bli underbart att köra igång igen. Du är väl med?

Yoga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.