White tantra

Så var det avklarat, min första white tantra.

”Vit tantrisk yoga ger dig en djup, innerlig upplevelse. Meditationerna görs sittande parvis mot varandra i långa rader. Det ger både en personlig och en gruppupplevelse. Dagen består av flera meditationer med pauser emellan och en längre lunch.

Deltagarna bär vita kläder och leds, via en skärm, av Yogi Bhajan. Inga förkunskaper krävs. Nybörjare upplever en djup och något utmanande meditativ upplevelse. Mer tränade meditationsutövare finner nya vägar till sin andliga medvetenhet.”

Trots värk i axlar så blir det definitivt inte den sista. Att utmana egot och att hitta vägar ur värken var utmanande. Fina Yoginin Petra blev mitt stöd och jag hennes denna dag och jag tackar henne innerligt för det. Att stötta varandras trötta axlar genom små symbios justeringar av ställning och att titta någon djupt i ögonen i 62 minuter flera gånger är en sällsam upplevelse som ibland gav upphov till skratt och lite galenskap (se bild) 😉

Vi var många från utbildningen som var där och det var själsligt att mötas igen. Några tappra var vi som avslutade kvällen på kvarterskrogen Food of India http://foodofindia.se/, vilken underbar indisk mat. Nog bästa ”Palak paneer” någonsin, att kocken var Indier som bar turban avslutade dagen på bästa sätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.