Influensa

I år drabbade mig influensan mig med full kraft. Det är nog en mängd faktorer som i år gjort det här möjligt eller så blev det bara..

Jag hade i alla fall just i år tid att ligga still, och jag hade gjort en hel del rensande övningar som nog påverkat min slutkörda vata själ. Hur det än är så är den här och jag blir liksom inte riktigt kvitt den.  Men om något så har det har gett mig tid för reflektion och kanske var det just det som var meningen. I reflektionen har jag insett så mycket som jag tryckt ner ända sedan barnsben. Att inte kan väl jag? Men nu ska jag ge det min fulla kraft under våren så vår vi se vart det bär. Jag har fått en möjlighet till skänks och jag ämnar ta den innan det är försent. Vad det blir av den får vi se men då har jag i alla fall försökt.

Har du drömt om något och inte vågat?

 

Bye the way….denna och nästa vecka är det ingen yoga på torsdagar då man lägger nytt golv i lokalen. Så kundaliniyoga på söndag kl 16-17.30 och därefter yin som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.