Sinnena

I helgen har jag varit med underbara Carina och Eva på http://www.connectyogastudio.se/ på deras retreat på http://toftaretreat.se/. Det var med lite tveksamhet jag gav mig iväg då jag inte visste när det bokades att mammas avsked skulle vara så nära inpå. Och visst gjorde sig sorgen och minnena påminda i tystnaden, med det var också skönt att släppa taget och bara vara, det gav till slut kraft och i sorgens ansikte ser jag så mycket hon gett mig som ger mig kraft att verka vidare, tack mamma❤️

Temat för retreaten var sinnena och jag hade fått äran att hålla en workshop på 2.5 timmar, ”sinnenas reflektion”. 18 fantastiska kvinnor var med på retreaten,  inbitna yogisar såväl som sporadiska och noviser. Många härliga nya bekantskaper. Jag delade stuga med underbara Gudrun och Petra som jag gått min kundaliniyogalärarutbildningen med, här var det härligt nära till skratt mest hela tiden.

Med på retreaten för att servera oss den mest fantastiska maten var Johanna och Cissi från http://www.beritochelvy.se . De skapar det bästa en människa kan äta, en sådan smakupplevelse som bara måste upplevas. Cashewyoghurt till frukost, taco på paranötter till lunch och grillad Portobello med ricotta och grönkål till middag var bara delvis vad som serverades vid varje måltid, allt väl avvägt och sammansatt på bästa vis.

Sara Iglesias från http://www.trueliving.se/om-25028627 berikade oss med sin kunskap om ayurveda i en härligt lättsam föreläsning. Och vi fick alla ett hum om vilken dosha vi är. så det  var en härlig blandning av Vata, Pitta och Kapha konstruktioner,  som intog yogasalen för att delta i många härliga yogaklasser och andra sinnliga workshops dessa dagar på denna fantastiska plats med dess gudomliga natur.

På söndagen var det så dags för min workshop, lite spända, nyfikna, trötta…intog de yogasalen för att bli instängda i 2.5 timmar, allt för att de skulle få största möjlighet att komma in i sitt egna flow. Jag vägledde dem sakta in genom yoga och meditation och släppte sakta iväg deras kreativa kraft. Det var märkbart när energin steg i rummet och resultatet var berusande, det var i sanning en sinnlig stund och jag tackar ödmjukast dessa själar för att jag fick möjlighet att göra det här.

Är du nyfiken på den här typen av workshop så kommer inom kort mera info på sidan, kan du inte vänta så kontakta mig gärna, jag skräddarsyr workshops under devisen ”styr ditt liv från hjärtat och intuitionen och låt hjärnan vila”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.