Bekräftelse

Klart att alla vill bli bekräftade i någon mån. Och visst har det väl ändå betydelse för den fortsatta utvecklingen..? Jag har alltid sagt att måleriet är min stund för att må bra precis som yogan, de påverkar mitt välbefinnande vare sig jag säljer eller instruerar och kommer så alltid förbli. Men fy fasen vad det är häftigt när någon vill köpa din konst, speciellt när så många på en och samma utställning slår till. Jag tackar ödmjukast alla ni som visar att ni uppskattar det jag gör, det ger mig enorm kraft att fortsätta. Det är också en enorm urladdning att jobba fram till en utställning och jag känner mig som en marathonlöpare som tränar inför det stora loppet, fullföljer det med bravur och sen är i stort behov av återhämtning, iallafall fall blev jag det och skulle nog också bli efter en mara. Men tack vare bekräftelsen är kraften snabbt tillbaka och i veckan hägrar både ateljé och höstplanering, för i november blir det återigen ett konstevenemang, denna gången i Varberg med min bästa https://kajsakajsa.com/ och så är det snart dags att köra igång höstens yogaklasser och kreativa workshops. Till våren blir det egen lokal, mer om det längre fram.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.