Välmående

den

Så har jag varit igång i över en månad och känner mig stolt och glad över den plats jag skapat och lycklig över de människor som kommer och delar platsen.  I senaste ”Holone”, tidskrift för neurovetenskap står det det vi inom yogan länge ”vetat” att yoga kan hjälpa vid stress, ångest och depression samt lindra vissa smärttillstånd. I väst vill vi ha mer forskning för att vetenskapligt kunna hävda det och mer forskning görs hela tiden, medan man i öst litar till det självupplevda. Jag förlitar mig till det jag känner och upplever men vill självklart inte påstå att det är sant för alla utan att man alltid måste prova själv och ge det en chans innan man avgör sin ståndpunkt.  För mig betyder yogan att jag får balans i tillvaron . Under fliken yoga hittar du mina pass. 

En annan viktig i mitt välmående är att låta den kreativa kraften flöda. Måleriet har länge varit min väg ur kriserna i livet som jag tidigare berättat. På sistone har jag inte haft så mycket tid att vara i ateljén och det påverkar mig såklart men fick lite utlopp för min kreativitet när lokalen skapades och fick sin färgsättning (härligt currygul och nude). Kreativitet kan självklart vara så mycket mer än att skapa med färg, vi är alla kreativa varelser i någon form, hur och när får du utlopp för din? Om du är sugen på att skapa med färg, absolut inga förkunskaper krävs, så hittar du vårens kreativa workshops här. http://www.korulife.se/kreativt-skapande/slapp-loss-och-vaga-mala/

Den här veckan ser jag dock ut att både hinna med yogan och konsten. Jag ska självklart hålla mina klasser men också få inspiration i form av yogagames http://www.yogagames.org/page.aspx  till helgen, det ska bli underbart bl.a. ska jag ta några klasser för fantastiska Amir Jaan, en underbar Kundaliniyogalärare. Jag ser också att jag kommer hinna med lite ateljéarbete, tänkte ha lite utställning i yogastudion under Kristi Himmelfärd, mer info kommer om det.  Planerar också  mina kommande workshops som nu ligger ute på hemsidan http://www.korulife.se/kreativt-skapande/slapp-loss-och-vaga-mala/

Så livet känns ganska gott just nu och jag låter det leda mig och ha tillit. Hoppas vi ses på yogamattan eller i samband med konst och workshops.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.