Sin egen lyckas smed

den

”Var och en sin egen lyckas smed” är ett ordspråk vi nog alla hört genom livet. Jag tycker att jag i mångt o mycket lever efter den devisen. För den delen sker det titt som tätt saker i livet som kräver en ny riktning eller i alla fall en liten omväg. Att lyckas med att vara sin egen lyckas smed kräver för min egen del människor runt omkring mig att bolla idéer med och jag har turen att ha många i min närhet som förstår mig och vågar utmana mig. I morse tog jag tillfället i akt och tog en härligt solig promenad upp till en av mina bästa vänner, Pernilla som också driver Pauza massage och coaching http://pauza.se. Det är en ynnest att ha en vän som dessutom är coach och av den anledning ställer de rätta frågorna när man behöver dryfta utveckling, förändring m.m. I mångt o mycket kan man vara sin egen coach om man har de rätta verktygen, svaren har vi ju oftast inom oss, vi behöver bara kunna ställa oss frågorna på rätt sätt för att hitta svaren. Är du sugen på att kunna coacha dig själv så kommer Pernilla under hösten ha några kväller hos mig där du får möjlighet att lyssna till Pernilla och prova de olika verktygen., så håll utkik!

I måndags hade jag min första konstnärliga workshop ”Släpp loss och våga måla” och det var härligt att se deltagarna släppa loss och våga leka. Att släppa taget och lita till att göra det vi känner, och för den delen våga känna in, är en process som tar tid men har vi bare till it till processes kan vi njuta av det som kommer till stånd under vägen. Det kommer ett till “släpp loss och våga måla” tllfälle den 28/5, finns en plats kvar till den men kommer fler tillfällen framöver. Håll utkik på instagram, Facebook o hemsidan framöver mao.

En kommentar Skriv kommentar

  1. Anna Brolin skriver:

    Ni är så bra du o Pernilla! Ni skapar så mkt. Jag är gärna med på ett coach tillfället?? Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.