Energi

Lycklig och uppfylld av energi efter första uppstartsveckan sitter jag nu på ett kafé i Göteborg och avnjuter en god förmiddagskaffe, jag ska få lite behandling och ta mig tid att inspireras i staden med lite annan puls än där jag bor. Veckan började tungt med tillitstapp, jo så är det, och det är skönt att avsluta i energi. Att driva på sig själv, marknadsföra din själ och att bevittna effekten är inte alltid så lätt. Men yogan och konsten hjälper mig, lyfter mig åter igen. Aktiva dagar i ateljén gav resultat och några härliga pass där jag fick dela med mig, hann också med ett härligt pass för mig själv i början av veckan – så skönt att få bli ledd. Höjdpunkten den här veckan, sorry tjejer, var ändå gårdagens ”Yoga för stela gubbs”. Det var underbart att se salen fyllas av män och jag tror och hoppas de var lika nöjda efteråt som jag, det gav verkligen energi och mersmak. Vill du vara med så boka din plats, bokningarna strömmar redan in till nästa veckas pass. Avslutade gårdagen med ett yangpass helt baserat på kundaliniyogatraditionen med mycket mantra och eldandning. Har du inte provat så kom, det är inte svårt men kanske ”en smula magiskt” som en deltagare utryckte det. I morgon avslutas veckan med morgonyogan 8-9.15, detta fantastiska sätt att börja helgen med. På måndag kör vi igång igen med en full vecka då även Annas hatta flow går igång på onsdagar. Lite justerade tider för att pendlarna ska hinna med, så kolla schemat som är justerat med en kvart framåt på tisdagar och torsdagar och en halvtimme på onsdagar. Veckan därpå börjar gravidyogan och mamma och bebis yoga, sprid gärna!

Har du aldrig yogat? Kom, det är inte svårt, alla kan vara med!

Vi ses väl på mattan? 

Karin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.