Transformation

Jag har, som ni nog förstått, bearbetat mycket av det mörker jag mött i livet och vaskat mycket guld i det.  Det är mörkret och ljuset som gör mig till jag. Jag är ganska stark som människa och mött mig själv ganska ofta men ibland behövs det skruvas lite till för att man ska blomstra som den man är. Inte så att man någonsin blir helt färdig eller behöver nagelfara allt men… För mig är det en del av livet att blomstra i sig själv och var och en gör sin resa. 

Vad kommer sig nu denna djupa reflektion? Jo förra veckan åkte jag med underbara Camilla Amundsson till Ibiza på en själens resa som hon kallar ”The Love Tribe”©️ Min roll var att varje morgon leda yoga för deltagarna men att sen också vara i the circle of trust och transformationsprocessen.  Det händer mycket på en vecka när man släpper taget och bara går på sin tillit och får stanna där. Det som blev allt tydligast för mig var att allt mer verka från mitt spirituella jag, att lita till min inre röst och gå på min intuition. Att utifrån det vägleda och stötta andra men också mig själv.

Jag kommer hem starkare men också skörare då jag nu möter en kallare värld som tyvärr fortfarande handlar mycket om yta och status. Där är min plats att verka det vet jag, att göra skillnad med värme och empati men det är inte alltid lätt att stå stark i sin kraft, jag är glad att jag har många runt mig som tror på mig och har tillit. Jag har nu också fått ett antal nya själssystrar med vilka jag delat mycket och det känns helt fantastiskt! Tack Camilla http://www.reflectivespace.se och alla själssystrar för en fantastisk vecka och tack fantastiska Cissi   http://www.cissiurbanke.se   för den underbara mat du skapade till oss, du är en sann kreatör och smakmästare!

En ny sannare jag går starkskör hösten till mötes, mina ritualer som att tända ljus får åter ta plats och ger mig kraft. ❤️

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. KajsaKajsa skriver:

    Det är så fantastiskt att höra och läsa, bästa! Att få tillbringa tid där man släpper taget, tar risken att falla, bara för att upptäcka att andra tar emot, är en underbar, berikande och stärkande upplevelse. Ny connections, ny energi, nya möjligheter. Det är när livet är som bäst. Du gör skillnad genom att vara du. Bara du. Det räcker, hela vägen. Kram min goa, underbara, bästa KajsaKarin <3

  2. Kajsa63 skriver:

    Tack fina fina KajsaKajsa för att du finns i mitt liv❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.