Intryck som gör avtryck

Under helgen som gick, närmare bestämt fre-lö-sön från 8.30-17 varje dag, var jag på kurs/återhämtning på fina Studio Flow http://www.studioflow.se  i Göteborg. Studion ligger i Gamlestadens fabriker och drivs av härliga Johanna Alvin. Det var en inre längtan i mig efter vila som fick mig att anmäla mig till kursen ”Dvalan”. Tiinas energi var vad jag nu sökte mest av allt. Tiina Ravelin är , som det står på hennes egen hemsida https://www.holyheart.se, sann. Sann sin natur och förmedlar ett djupt lugn och en djup kunskap. Det var mycket som föll på plats i helgen och det var längesedan jag kände mig så klar i tanken när jag vaknade på söndagsmorgonen. En längtan att förmedla vidare uppstod genast.

I tisdags fick jag ett ypperligt tillfälle att prova på mina fina yinyogisar. Efter lite inledande mer yinaktiga sekvenser ledde jag dom ner i restorative ”dvalan”. Det var härligt att se hur de släppte taget och flöt iväg, hur de , somTiina uttrycker det, vågade vila i flödet och flöda i vilan.

Det uppskattades av många så det blir definitivt fler tillfällen. Kommer snart ut som tre lite längre tillfällen som ger oss kraft inför jul, så håll utkik.

I söndags morse åkte den manliga halvan av familjen till Spanien för lite återhämtning i form av golf och lite kite segling, på kvällen samma dag kom min syster och systerdotter på besök. Vi tillbringade måndagen i ett isigt Göteborg med lite shopping och avslutade dagen på ett adrenalinhöjande läskigt Liseberg fullt utrustat i Halloween kostym. Vi hade två härliga dagar med mycket skratt. När de tog tåget hem igår morse stannade jag i Göteborg. Jag fick ytterligare en dag av storstadspuls(om man nu kan säga det om det smått härliga lunket i storstaden Göteborg) tillsammans med KajsaKajsa, det blev inspo och en hel del jobb på ett av stadens caféer. Hon var by the way smått skrämmande hon också…

Idag är det egen återhämtning på schemat innan kvällens två yogapass. Började dagen med härliga restorative övningar följt av lite skön läsning. Nu förbereds kvällens pass”Yoga för stela gubbs” blir det mycket kärlek till våra höfter och vår psoas och på yang gör vi en kriya som släpper spänningar i hela kroppen. 

Glöm inte att hålla utkik efter de ”Dvalan” klasserna som kommer inom kort om du är sugen på lite återhämtning inför jul❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.