Att hela hela dig


Jag är så tacksam för de jag har runtomkring mig, för det som finns i vårt lilla Åsa. Människor med djupare insikt som kan putta mig i rätt riktning, att hjälpa mig att djupare förstå mig själv. För lika mycket som människor kommer till mig för att vägledas i yogan och meditationen så söker jag inspiration, utmaningar men också behandlingar. När jag får ont någonstans av min strävan att vilja få Korulife till den bästa plats den kan bli söker jag mig till de övriga oaserna i min närhet. Massage, akupressur mm hos min fantastiska själsfrände Pernilla Askebrand på Pauza http://pauza.se ger ny kraft, eller en behandling av min yogakollega tillika osteopat Anna Gagner http://www.annagagner.se rättar till mitt bäcken som sedan tidig ålder roterar o skapar oreda ibland. Ibland får jag söka mig utanför vår lilla ort, som att yoga för Maggan o Hans på fina Addroom https://www.addroom.se i Kungsbacka eller ta en Breathwork klass för den stora lilla själen Michelle http://michellebaker.co i Varberg. Denna vackra lilla själ har jag också valt som vägledare in i healingens värld och inom kort kommer hon till Korulife för att hålla ”breathwork”, missa inte det. Det finns verkligen så många duktiga människor att ta hjälp av, inspireras av och utmanas av.

Jag älskar ju att utmana mig själv, min nyfikenhet leder mig och jag tror och hoppas jag inom kort ska kombinera min lilla oas med en ny utmaning, mer om det inom kort hoppas jag.

Vilka veckor det har varit sedan nyåret. Många nya yogisar, en hel del fulla klasser, yoga med fotbollstjejer och bandytjejer med deras ledare, meditationsklassen och mamma o baby yogan har startat. 2019 blir ett bra år, enligt den tantriska numerologin står 2019 för positivitet, fokus och kreativitet så nu blickar vi framåt mot ett härligt år.

Nästa vecka är det sportlov och jag passar på att åka skidor med mina barn och min man. Så nästa vecka kommer inga av mina klasser att vara men Annas härliga hathaflow pass på onsdag kl 19.15 är som vanligt! Klasser som vanligt torsdag kväll och lördag morgon, om vi inte ses då så ses vi vecka 8 som börjar med härlig lunchyoga och meditation på måndagen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.