Dags för nya tag

Så börjar min semester lida mot sitt slut, eller jag smygstartade med jobb på Asia Spa den gångna veckan och den här och nästa börjar så smått yogaschemat rulla. Semestern från Korulife blev betydlig längre än vad jag tänkt mig, men jag tog helt enkelt slut och var i kraftigt behov av återhämtning. Nytt jobb, student i huset, konstrunda, personalresa med nya jobbet o nya kollegor, engagemang i ortens fotbollscup blev helt enkelt för mycket. Visst ger det också energi men tillsammans med mitt i övrigt späckade schema tog kraften slut.

Efter en härlig semester med sol o inspiration känner jag mig nu redo inför höstens utmaningar. Smygstartar schemat den här veckan med ”gubbar på stol” och ”kundalini”, båda på torsdag. Nästa vecka kör Anna igång ”hathaflow” på måndagar (OBS!! ny veckodag i höst). Jag kör igång medicinsk yoga och yin på tisdag, dock ingen kundalini på torsdagen. Veckan avslutas med en härlig qigong utbildning med Alice Weibull på lördagen den 7/9 9-16.30. Vecka 35 är så det mesta igång och vecka 36 så startar mamma&baby igen. Morgonyoga på lördagar startar i mitten på september och kommer ligga varannan helg som det ser ut just nu. Meditation med Benny startar oxå under september men där är inte veckodag spikad ännu, återkommer om det.

Avslutar också med att berätta om den fantastiska Kundaliniyogafestivalen på Ra Ma institute Palma Mallorcahttps://ramayogainstitute.com/mallorca/ som jag var med på . Festivalen bestod av de mest fantastiska lärare och inspiratörer. Arrangör var Guru Jagathttps://ramayogainstitute.com/guru-jagat/about/ och vid sin sida hade hon bla Harijiwan https://harijiwan.com och Tej Kaur Khalsa . Medverkade gjorde oxå Luke Storey https://www.lukestorey.com , Remington Donovan, Hansu Jot, Tashi Powers och massor av musik av White Sun https://www.whitesun.com. Det fick mina kundalininerver att vibrera. Vi gjorde fysiskt tuffa pass som gav enorm energi. Så om du vill utmana dig själv i höst, hitta uthållighet och styrka så kom på torsdagar 19-20.15, nu tar vi den klassen till en ny nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.