Den bästa tid är nu

den

Det doftar syren och hägg på min promenad, jag njuter av stillheten. Maj har redan gått in i andra halvan och trots att stressen tycks ha tagit semester så rusar tiden vidare på något vis. Den bästa tid är nu…

Under ytan ruvar ändå något, jag känner det i min ”andningskota” som min finaste vän och fantastiska Pernilla på pauza säger. Den vill inte riktigt släppa taget även om jag känner mig lugn och mer balanserad på många år, jag njuter av den här tiden och meditationerna med en guru i Indien via zoom varje morgon har stor effekt. De gör att jag orkar hålla mina yogisar genom den här tiden, att skänka dom lugn och kraft för det ruvar något under ytan, är det ovissheten som spökar.. Många av mina yogisar vittnar om det samma, en känsla som de inte kan tyda, inte rädsla utan något annat…

Det är så när något vill komma fram ur det fördolda, det pockar på. När jag gick min kundaliniyogalärarutbildning var det också något som pockade på, något jag ogillade, något konservativt. Jag tog därför tidigt avstånd från den delen av läran. Nu stormar det inom kundaliniyogalärare då det framkommit saker om Yogi Bhajan likt en metoo rörelse. Det är för mig föga uppseendeväckande, jag har aldrig dyrkat mannen, jag har heller inte valt att bära turban eller bara de vita kläderna på mina klasser även om jag gjort det vid vissa festivaler och det är en fantastisk känsla när alla bär vitt, något magiskt och en härlig känsla av gemenskap.

Jag har till största del efter min utbildning också valt att följa revoltörerna inom denna yogatradition, de som likt jag vågar blanda in andra discipliner i sin yoga. Jag älskar att förmedla den här formen av yoga vidare, jag lyssnar alltid inåt och skapar min egen form utifrån vad som känns bra för mig. Jag är inte slav under formen och är tacksam att jag följt min intuition. Jag vet att det jag gör gör människor gott.

Den här veckan är det Kristi Himmelfärdsdagar och det innebär tyvärr att kundaliniyogan på torsdag utgår och på söndag har vi födelsedag i vårt hem så då blir det ingen yoga där heller. Istället blir det ett yindalini pass som är lite mer power i på torsdag morgon 10-11, ger kraft hela helgen, självklart är det yindalini på tisdag kväll också. Välkommen att boka på bokadirekt https://www.bokadirekt.se/places/korulife-23378

Gå på din intuition, gör aldrig något som inte känns bra och följ aldrig något slaviskt utan eftertanke❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.