Semester och hemester ..

den

Kan inte låta bli att undra vad det är som driver fler o fler svenskar att resa utomlands i dessa tider. Att vissa dessutom klagar på att allt inte är vad de förväntat på resmålet…rest my case. Nu tillhör inte jag de som absolut måste iväg på sommaren, när vi bodde utomlands var det ju sommaren hemma som var en höjdpunkt med sina dofter, blomstrande ängar, sommarregn och svalkande bad. Jag förstår längtan av att komma bort ett tag och att få sin kropp dränkt i sol för visst reser jag också ibland. Men i år? Varför inte passa på att hitta platser att njuta av i vårt vackra land, hitta nya små smultronställen att hitta kraft i. Att resa dit solen är, att plocka svamp i en regntung skog.. Att stilla vandra och hitta kraften inifrån.

Jag är själv inte rädd och lever mitt liv ganska sig likt men jag känner Och har respekt och vill inte smitta andra. Jag har ju min älskade pappa och mina fina yogisar att tänka på❤️

Nu är jag efter en välbehövlig vila igång med yogan igen, inspirerad av grymma Amir Jaan https://www.amirjaan.com/ och det underbara pass han höll på fantastiska Mangalam https://www.facebook.com/kundalinimangalam förra veckan startade jag igång igår kväll. Det var ett härligt gäng som sakta mjukande upp sina kroppar till blå himmel, sol och en och annan lite vinddriven, magi. På fredag morgon kör jag nästa pass som du bokar som vanligt via bokadirekt. Tyvärr inget pass i helgen då dottern ska flyttas. Jag fortsätter ute på min altan Fram tom sista augusti så schemat blir varierande och följer väder och happenings i min familj. Tar så En liten paus fram till Konstrundan 4-6 september då jag behöver stiden för att förbereda mig och lokalen inför det. Välkomna på Konstrundan i Halland alltså 4-6/9. https://konstrundanihalland.se/ Vecka 37 startar höstens schema som kommer ut inom kort.

Tills dess, njut av sommarregn, salta bad, mossiga dofter i skogen, kantarellsmacka , blåbär till frukost, soliga varma vindar…

Den fantastiska bilden är tagen av fina Johanna Lamberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.