Andas…

Så återgår det mesta till sina rutiner. Det kan för de flesta kännas skönt, men ibland reagerar nervsystemet och resten av kroppen och går in i stressmode av gammal vana. Det är då så skönt att ha andetaget som verktyg. Jag har tagit en paus från klassen den här veckan för att komma ifatt mig med schema mm men också för att fokusera på mitt skapande inför helgens konstrunda ”Höstrunda” i konstlivhalland https://konstrundanihalland.se

Sommaren blev trots en blöt o kalla juli en sommar att samla kraft ifrån och än är det härligt soliga dagar varvat med välbehövligt regn. Idag skiner solen från en klarblå himmel och jag känner tillförsikt inför hösten. Har skaffat hund och han får mig att njuta av naturen och stunden.

Vi har haft ett par underbara kvällar och morgnar på min altan under sommaren, härligt att de var så välbesökta. Men from 7/9 är det åter dags att kliva in i studion.

Några små schema ändringar har skett, jag trivs otroligt bra med mina yindalini klasser och kommer att fortsätta hålla dom, känner att de ger det kroppen behöver på många plan och jag kan utgå från mig själv och ge dig det bästa av mig. Kommer finnas i två varianter, en lugnare ”Yindalini slow” på tisdagar och en med mer utmaning ”yindalini power” på torsdagar, båda 75 minuter långa så att v i hinner med en kortare meditation på slutet. Vill du ha ren yinyogaklass kommer Anna hålla det på måndagar såväl som hathaflow som tidigare, båda 60 minuter långa. Min ”Dvala”, restorative, kommer att läggas in som separata 2 timmars event. och så söndagsyoga på söndagmorgon, även den en yindalini klass.

Lite prisjusteringar sker from i morgon den 1/9 så vill du passa på att köpa kort så swisha mig idag.

Självklart hålls klasserna med mindre antal deltagare för att vara covid säkert. Och möjlighet att deltaga i mina pass via zoom kommer att ges så småningom igen.

Så välkomna till en ny höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.