”Vart är du på väg ….o vill du dit?…”

..är en fantastiskt bra fråga och citat och också titeln på en mycket bra bok skriven av Christer Olsson. En fråga vi kanske borde ställa oss oftare inför val i livet, så enkelt men ibland så svårt. Just den frågan gav jag mig inte tid för när jag skapade förändring i mitt liv under höstens första darrande minuter utan hoppade gladeligen på tåget, älskar ju att vägleda andra inom kreativitet och yoga. Tyvärr tänkte jag inte vad just det här uppdraget innebar för utgifter för min kropp och fick backa ett steg när kroppen talade sitt tydliga språk. Självklart vill jag fortsätta vägleda i alla former men det här uppdraget innebar ett avbrott i mitt övriga varje vecka o skapade mer stress o mitt egna skapande fick betala.
Så den här veckan är jag äntligen tillbaka i ateljén, ska bli underbart! Däremellan lite kul små korta uppdrag såsom att föreläsa om andetaget och att skapa go feeling för en grupp som behöver lite belöning. Kul!
I ateljén ska jag jobba vidare på väggmålningen jag startade inför Di Leva eventet ett par kompisar hade i sin trädgård https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/tradgardslive
Kanske blir det fler av en…

Yogaklasserna fylls fort så nu startar jag lunchyogan igen på måndagar 11.30-12.30. På fredag är det åter dags för stela gubbs senior kl 9-10, hit är alla män välkomna som känner sig stela o behöver ha lite energi i kroppen, vi sitter på stol o står med stolen som stöd. I pipelinen ligger en kort restorative på torsdags kvällar, ska bara hitta hur vi ska kombinera den med Yindalini energi.
I skrivande stund finns det endast några få platser kvar till kvällens yin med Anna. Du kan också Smsa mig om du vill stå som reserv på någon av de övriga klasserna.

Till helgen utgår tyvärr söndagsyogan då jag är på kurs i intuitive gong hela helgen, så snart kommer gongmeditation också vara en del av schemat.

Den 1 november ställer jag ut hos en kompis inne i Göteborg, blir nog lite mindre tavlor med tanke på lokalen och så blir det ett litet event i början av december så håll utkik.

I veckan hade jag ett annat kul uppdrag, en illustration till en 30åring. Har du något eller någon som ska firas så hör av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.